Hero image
Actemium logo

Actemium

Aalter, Kortrijk, Merelbeke, Zwijndrecht, Herentals, Leuven, Luik, Gosselies

Het bedrijf & hun sterke punten

Actemium maakt deel uit van de groep Vinci Energies. Haar roeping is om de industriƫle prestaties van haar klanten te verbeteren en hen te begeleiden bij hun digitale transformatie en hun ecologische transitie. Actemium is actief in vier domeinen: advies, ontwerp, implementatie en onderhoud.

Main image

Actemium steunt op een netwerk van 150 bedrijven en bijna 10.000 medewerkers die werken aan de verbetering van industriƫle processen in uiteenlopende sectoren als de luchtvaart, koolstofarme waterstof, agrovoeding, logistiek en kernenergie.

Wat is onze toegevoegde waarde?

Het netwerk van onze Actemium-bedrijven onderscheidt zich door een sterke lokale aanwezigheid. Een bedrijf van de groep bevindt zich altijd op minder dan een uur van een klantensite. Dankzij deze nabijheid kunnen we een gedetailleerde kennis ontwikkelen van de lokale problemen van de industriƫlen en elk van hen oplossingen op maat bieden die aangepast zijn aan hun behoeften.

Ze spreken

Frans, Nederlands, Engels

De sfeer in het team

Ons netwerk bestaat uit bedrijven op mensenmaat, die op hun lokale markt zo dicht mogelijk bij hun klanten opereren. Elk bedrijf is gespecialiseerd per marktsegment en beschikt over specifieke expertise. Zoals u ziet zijn wij gepassioneerd door ons werk, maar bovenal zijn wij mannen en vrouwen die samenwerken in een vriendelijke, familiale sfeer.

Onze waarden

Elke Actemium-entiteit omarmt en belichaamt zowel de waarden van VINCI Energies - namelijk vertrouwen, ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid en autonomie - als de grondbeginselen van het Actemium-netwerk.

Deze waarden worden gedeeld door de 10.000 mannen en vrouwen in de 150 Actemium-bedrijven in Belgiƫ en Frankrijk.

  • Veiligheid: De veiligheid van onze medewerkers, partners en klanten is een absolute prioriteit en een voorwaarde voor al onze acties.
  • Positieve houding: Moeilijkheden omzetten in opportuniteiten en successen delen.
  • Teamgeest: Onvoorwaardelijk delen en zich gedragen als een teamspeler, met een open geest en in solidariteit.
  • Bijdrage: Een actieve rol spelen in het netwerk, geven en ontvangen, je bewust zijn van je verantwoordelijkheid tegenover Actemium en ernaar handelen.

De droom job niet gevonden?

Actemium is regelmatig op zoek naar nieuw talent! Wacht niet en maak een spontane sollicitatie!