Hero image
Betuned logo

Betuned

Betuned is een innovatieve rekruteringsoplossing

Brussel

Het bedrijf & hun sterke punten

Betuned is het verhaal van een onderneemster die de wereld van de rekrutering wilde veranderen door kandidaten en bedrijven op een betere manier samen te brengen, zodat ze samen kunnen groeien. Haar motto: we brengen zo veel tijd door op het werk dat we er maar beter gelukkig kunnen zijn!

Onze sterke punten

  • Flexibele werkuren
  • Casual dress code
  • Carriere evolutie
  • Trainingsplan
  • Innovation oriented
  • Platte structuur
  • Agile cultuur

Betuned werkt met innovatieve videorekrutering en ontwikkelt daarnaast ook de employer branding van bedrijven. We geven op een authentieke en dynamische manier een inkijk in wat er allemaal beweegt achter de schermen van bedrijven. Met klare taal en aantrekkelijke video’s leggen wij het DNA van uw onderneming bloot en helpen we u om op te vallen, zodat u het juiste talent kunt aantrekken én behouden. Met doelgerichte digitale marketingcampagnes zoeken we via sociale media naar de talenten die bij u passen. Vervolgens begeleidt Betuned u op de manier die u zelf verkiest: ofwel ontvangt u gewoon alle cv’s van de personen die solliciteren, ofwel begeleiden wij u tijdens het volledige rekruterings- of consultancyproces.

Bedrijven kunnen ook een beroep doen op Betuned voor HR-video’s op maat, van beelden rond employer branding tot onboarding en vacaturepagina’s. In ruimere zin kunt u op Betuned rekenen als partner voor alles wat met uw merk als werkgever te maken heeft, van het opstellen van de strategie tot de praktische uitvoering ervan. Samen ontwikkelen wij uw employer branding om een sterk en authentiek merk op te bouwen.

Tot slot creëert Betuned een heuse community. Dat doen we aan de hand van video’s, webinars, podcasts, evenementen, afterworks en opleidingen – zowel voor bedrijven als voor kandidaten. Samen maken we innovatie mogelijk!

Ze spreken

Frans, Nederlands, Engels

Bedrijf sinds

2019

Aantal werknemers

10+

Diversiteit

👩 40% · 60% 👨

De sfeer in het team

Betuned bestaat uit een klein, maar gepassioneerd team van specialisten in uiteenlopende domeinen die samen in een nieuw avontuur willen stappen. We werken graag en hard, maar bouwen ook graag een feestje om kleine én grote successen te vieren! Het allerbelangrijkste voor ons is echter de rijkdom van menselijke relaties en de energie die daaruit voortkomt.

Onze waarden

Bij Betuned houden we van authenticiteit en innovatie en creëren we graag toegevoegde waarde, en dat zowel voor de kandidaten als voor onze klanten. We verleggen grenzen en gaan uitdagingen aan, zodat wij en alle mensen om ons heen kunnen groeien!

De droom job niet gevonden?

Betuned is regelmatig op zoek naar nieuw talent! Wacht niet en maak een spontane sollicitatie!