We leggen het uit!

Onze IT blog

DevOps: de essentie in vijf minuten

Als we het hebben over DevOps, dan verwijzen we in de sector voor IT-ontwikkeling naar een reeks activiteiten die de nadruk leggen op samenwerking en communicatie tussen specialisten in softwareontwikkeling en softwareoperaties. Modewoord, ‘containerbegrip’ of paradigmaverschuiving? Alles over DevOps in slechts vijf minuten!

9 tips voor een geslaagd sollicitatiegesprek

Je bent op zoek naar een job, je hebt een heleboel cv’s rondgestuurd, en dan krijg je plots het goede nieuws: je mag op gesprek komen. Proficiat, dat is geweldig nieuws!

Beste collega, ik haat je!

Je kan niet iedereen even leuk vinden. Het is zelfs best mogelijk dat je een hekel hebt aan bepaalde mensen uit je omgeving. Maar wat doe je als je een onaangename collega echt haat en vindt dat zijn of haar persoonlijkheid onverenigbaar is met de jouwe?

Ik heb geen diploma. Wat nu?

Aha! Dé grote vraag over diploma’s. Is het belangrijk om er eentje te hebben? Of is dat overbodig? Waarom zetten sommige ouders zo’n enorme druk op hun kinderen om een diploma (of zelfs twee) te behalen? Waarschijnlijk omdat er tegenwoordig bij sollicitaties vaak in eerste instantie wordt gekeken naar je diploma en academische parcours, en in sommige gevallen pas daarna naar wie je eigenlijk bent en welke ervaring je buiten de schoolmuren hebt opgedaan.

Appdevelopment: is Flutter de toekomst?

In de afgelopen tien jaar hebben tal van bedrijven geprobeerd om het ontwikkelingsproces van digitale producten te vereenvoudigen en te versnellen, aangespoord door de innovatiewedloop en de revolutie rond het gebruik van mobiele telefoons.

Persoonsgegevens: de uitdagingen van Privacy by Design

Big Data versus de bescherming van persoonsgegevens: wie krijgt het laatste woord?