Hero image
Axepta logo

Axepta

De marktleider in beveiligde elektronische betaaloplossingen

Het bedrijf & hun sterke punten

Binnen de BNP Paribas Groep vormt Axepta BNP Paribas de entiteit die gespecialiseerd is in het beheer en de aanvaarding van elektronische betalingen voor zakelijke gebruikers.

Main image

Axepta BNP Paribas werd opgericht in 2019 en telt meer dan 150 medewerkers. Het is een zeer dynamische. In vijf jaar tijd heeft het al meer dan 30.000 klanten geworven en behouden, waaronder kleine en grote bedrijven.

Als blijk van zijn streven naar innovatie nam Axepta BNP Paribas onlangs Ingenico In-store over, om zijn toonaangevende positie op het gebied van elektronische betalingen te versterken en tegelijk sneller nieuwe knowhow te verwerven.

Ze spreken

Frans, Nederlands, Engels

De sfeer in het team

De banksector heeft een conservatieve reputatie, maar bij Axepta BNP Paribas is het tegendeel waar. Het open kantoor heerst een informele en ongedwongen sfeer, waar medewerkers het gevoel hebben dat ze meebouwen aan een agile start-up of scale-up die inzet op innovatie en een feilloze klantenservice.

Elk teamlid heeft inspraak en kan actief bijdragen aan de toekomst van het bedrijf, met als voornaamste doelstelling: alle klanten een vlotte, veilige en transparante gebruikerservaring bieden bij het ontvangen van hun elektronische betalingen.

Axepta BNP Paribas combineert het beste van twee werelden: een kleine agile en dynamische structuur waar je je eigen toekomst vormgeeft, en een grote groep die je ondersteunt op het gebied van marketing, strategie en sales.

Bij Axepta BNP Paribas genieten medewerkers ook heel wat professionele voordelen: een gepersonaliseerd opleidingsplan, flexibele werktijden, uitstekend georganiseerd telewerk (2 dagen op kantoor en 3 dagen thuis) en natuurlijk alle BNPPF-voordelen waarop medewerkers van de groep kunnen rekenen.

Onze waarden

  • Uitmuntendheid
  • Gebruikersgerichte innovatie
  • Teamgeest

Alle IT jobs bij Axepta

De droom job niet gevonden?

Axepta is regelmatig op zoek naar nieuw talent! Wacht niet en maak een spontane sollicitatie!