Hero image
Monizze logo

Monizze

Versterk de koopkracht van uw werknemers om hen te motiveren en in dienst te houden

Brussel
Financiële diensten

Het bedrijf & hun sterke punten

Monizze brengt de voordelen van Maaltijd, Eco, Cadeau, Activ’ en Consumptie uit. Alle vijf de voordelen zijn gebundeld op één Monizze-rekening.

Main image

Onze sterke punten

  • Flexibele werkuren
  • Openbaar vervoer
  • Agile cultuur
  • Feestcomité

De elektronische oplossingen van Monizze zijn efficiënte en economisch verantwoorde loyaliteits- en motivatiemiddelen die de koopkracht van werknemers helpen te verbeteren.

De medewerkers – de “Monizzers” – omschrijven Monizze als een dynamisch bedrijf met een menselijke aanpak en een familiale sfeer. Het is hard werken, maar tijdens de pauzes worden er spontaan verzameld op het terras, rond de pingpongtafel of de babyfoott! En de Monizzers kunnen ook feesten! Er worden regelmatig teambuildingactiviteiten georganiseerd.

Groeien en laten groeien maakt intrinsiek deel uit van het DNA van het bedrijf. Externe en interne opleidingen worden georganiseerd om nieuw talent te verwelkomen en gaan door gedurende de hele loopbaan van een individu om hem of haar in staat te stellen voortdurend te streven naar een betere versie van zichzelf. Elk nieuw lid krijgt bij aankomst ook een peter toegewezen.

Het team van 55 Monizzers laat het dagelijks leven van 30.000 werkgevers, 370.000 gebruikers en 25.000 retailers in België schitteren. Tegelijkertijd maakt Monizze deel uit van de UP-groep, aanwezig in 19 landen en met 3.400 medewerkers.

Ze spreken

Frans, Nederlands, Engels

Bedrijf sinds

2011

Aantal werknemers

50+

Diversiteit

👩 10% · 90% 👨

De sfeer in het team

Uitmuntendheid Engagement Hulpvaardigheid

Als u zin heeft om te groeien en een bloeiend bedrijf te helpen groeien, sluit u zich dan aan bij Monizze!

Alle IT jobs bij Monizze

De droom job niet gevonden?

Monizze is regelmatig op zoek naar nieuw talent! Wacht niet en maak een spontane sollicitatie!